Just nu söker vi Projektledare / Arbetsledare / Platschef

FB construction AB (tidigare Formad betong AB) är ett innovativt byggföretag som utför totalentreprenader inom bostad, industri och kommersiella sektorn. Med sin kunskap och framåtanda har företaget under de senaste åren haft en fantastiskt god utveckling, efterfrågan på våra tjänster är stor. Projekten drivs modernt och arbetsmiljövänliga arbetsmetoder används uteslutande. Samtliga medarbetare och underentreprenörer är delaktiga i företagets affärssystem.

Vi förstärker nu vår verksamhet med Projektledare / Arbetsledare / Platschef till projekt främst i Älmhult men även Alvesta, Växjö, Ljungby, Helsingborg och Malmö. Vi söker dig som har god erfarenhet av större och mindre projekt inom bostad, industri samt kommersiella sektorn.

Som arbetsledare leder och ansvarar du för byggprojektens genomförande. Detta innebär ansvar för samordning samt projektens planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tid. Du arbetar tillsammans med arbetschef och yrkesarbetare för att driva projekten framåt. Arbetet innefattar mycket kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer.

Du är en engagerad och strukturerad person som gillar att lyfta och motivera dina medarbetare så vi alla kan prestera vårt yttersta, som individer och tillsammans som ett team. Du drivs av att vidareutveckla och ständigt förbättra rutiner som för vår verksamhet och medarbetare framåt.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av större och mindre projekt inom bostad, industri samt kommersiella sektorn. Kanske är du idag snickare/lagbas men är intresserad av att ta steget till arbetsledare? Eller kanske du har jobbat som platschef på ett storföretag under ett antal år men söker ett företag med plattare organisation där du kan vara med och påverka mer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placering: Älmhult alternativt Alvesta, Växjö, Ljungby, norra Skåne
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Kontaktperson: Peter Bertilsson, 0709-64 63 18 peter@fbconstruction.se

Välkommen med din ansökan till peter@fbconstruction.se eller FB construction AB, Box 115, 343 22 Älmhult.


OBS! Vi bygger om!

Formad betong blir nu FBconstruction och vi lanserar inom kort vår nya webbplats här.

FBconstruction

Besöksadress Bäckgatan 13, Älmhult
Telefon 0709-64 63 18
E-post peter@fbconstruction.se

Webbyrå Odd