Just nu söker vi Snickare

FB construction AB (tidigare Formad betong AB) är ett innovativt byggföretag som utför totalentreprenader inom bostad, industri och kommersiella sektorn. Med sin kunskap och framåtanda har företaget under de senaste åren haft en fantastiskt god utveckling, efterfrågan på våra tjänster är stor. Projekten drivs modernt och arbetsmiljövänliga arbetsmetoder används uteslutande. Samtliga medarbetare och underentreprenörer är delaktiga i företagets affärssystem.

Vi förstärker nu vår verksamhet med snickare till projekt främst i Älmhult men även Alvesta, Växjö, Ljungby, Helsingborg och Malmö.

Som snickare kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter på byggprojekt främst inom industri, handel, skola och bostad.

Vi ser gärna att du har god erfarenhet av större och mindre projekt inom bostad, industri samt kommersiella sektorn. Du är en effektiv och noggrann snickare med stort säkerhetstänk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi jobbar med medarbetarinvolvering och vill att all personal är delaktiga i företagets utveckling. Tillsammans är vi ett starkare team där vi kan använda våra erfarenheter för att föra verksamheten framåt men även motivera och lyfta varandra.

Egen företagare?

Vi är även intresserade av samarbeten med dig som är egen företagare. Kontakta oss så berättar vi mer.

Placering: Älmhult alternativt Alvesta, Växjö, Ljungby, norra Skåne
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Kontaktperson: Peter Bertilsson, 0709-64 63 18 peter@fbconstruction.se

Välkommen med din ansökan till peter@fbconstruction.se eller FB construction AB, Box 115, 343 22 Älmhult.


OBS! Vi bygger om!

Formad betong blir nu FBconstruction och vi lanserar inom kort vår nya webbplats här.

FBconstruction

Besöksadress Bäckgatan 13, Älmhult
Telefon 0709-64 63 18
E-post peter@fbconstruction.se

Webbyrå Odd